فعال سازی حالت تعمیر و نگهداری در وردپرس

شکل
شکل
شکل
شکل
شکل
شکل
شکل
شکل
فعال سازی حالت تعمیر و نگهداری در وردپرس

فعال سازی حالت تعمیر و نگهداری در وردپرس

گاهی برای شما هم پیش آمده است که وارد سایتی شدید و این پیغام را مشاهده کرده اید (سایت در حال به روز رسانی است). شما به عنوان مدیر یا پشتیبان سایت باید با قابلیت حالت تعمیر و نگهداری وردپرس آشنا باشید. گاهی شما هم مجبور می شوید تا سایتان را به روز رسانی کنید. بهتر است تا شما هم قابلیت تعمیر و نگهداری را در سایت وردپرسی خود فعال نمایید تا کاربران سایت شما متوجه به روزرسانی در سایت شما شوند. در این مقاله شما را با راه اندازی افزونه WP Maintenance Mode فعال سازی حالت تعمیر و نگهداری در وردپرس آشنا نماییم. پس تا انتها همراه ما باشید تا بصورت ویدویی و تصویری با نحوه فعالسازی این افزونه آشنا شوید.

افزونه حالت تعمیر و نگهداری وردپرس

شما با استفاده از افزونه WP Maintenance Mode  می توانید علاوه بر ایجاد حالت تعمیر و نگهداری، صفحات لندینگ جذابی را برای نمایش اطلاعات تماس یا گرفتن ایمیل از کاربرانی که به سایت شما مراجعه می کنند استفاده نمایید.

 از جمله ویژگی های این افزونه می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • امکان سفارش سازی تصاویر، پس زمینه و رنگ ها
  • امکان قرار دادن شمارش معکوس
  • امکان قرار دادن فرم تماس
  • امکان قرار دادن شبکه های اجتماعی
  • واکنشگرا بودن
فعال سازی حالت تعمیر و نگهداری در وردپرس

 نصب و فعال سازی افزونه wp maintenance mode  

۱- شما با ورود به سایت wordpress.org می توانید از قسمت plugins  و جستجوی عبارت wp maintenance mode آن را دانلود نمایید. این افزونه تاکنون بیشتر از ۹۰۰ هزار بار توسط کاربران وردپرس دانلود شده است. همچنین می توانید از طریق پیشخوان وردپرس، قسمت افزودن افزونه ها را انتخاب نمایید و افزونه wp maintenance mode را دانلود نمایید. در نهایت از طریق افزونه ها، افزونه مورد نظر را فعال نمایید.

نصب افزونه wp maintenance mode

۲- بعد از فعال سازی این افزونه، از طریق تنظیمات موجود در پیشخوان وردپرس، برای ایجاد تغییرات وارد حالت تعمیر و نگهداری شوید.

تنطیمات افزونه wp maintenance mode

۳- بعد از ورود به تنظیمات این افزونه، اولین قسمت مربوط به تنطیمات عمومی افزونه wp maintenance mode می باشد. از آنجاییکه این افزونه فارسی سازی شده است، ما تنها به بیان مهم ترین نکات این افزونه می پردازیم.

تنطیمات عمومی افزونه wp maintenance mode

وضعیت: در این قسمت می توانید به فعال سازی یا غیرفعال سازی حالت تعمیر بپردازید.

دور زدن برای ربات های جستجو: اگر این قسمت را روی بله قرار دهید، ربات های موتور جستجو نطیر گوگل می توانند به سایت شما دسترسی داشته باشند.

نقش پشت کار: با مشخص کردن افراد در این قسمت، آنها می توانند به پیشخوان یا back end  سایت دسترسی داشته باشند.

نقش روی کار: شما با استفاده از این قسمت می توانید مشخص که به غیر مدیر، چه کسی می تواند بخش فرانت سایت شما را مشاهده نماید.

برچسب متای ربات: ایندکس یا ایندکس نشدن صفحات در حالت تعمیر که بهتر است روی حالت index,follow  باشد.

تغییر مسیر:  اگر قصد دارید کاربران را به صفحه دلخواهی ریدایرکت کنید میتوانید در این فیلد آدرس صفحه موردنظر را قرار دهید.

 استثناء: مسیر هایی که می خواهید از حالت تعمیر خارج شود و در دسترس باشد. به طور پیشفرض مسیرهای ورود و خبرخوان وردپرس در دسترس هستند.

نکته: برای مشاهده تغییرات باید از یک مرورگر دیگر یا از حالت incognito استفاده نمایید که با کاربر مدیر لاگین نشده باشد تا با تغییرات زیر روبه رو شوید.

۴- در قسمت بعدی یعنی، طراحی ها می توانید به تغییر متن، استایل، رنگ بپردازید. همچنین در این قسمت می توانید به تعیین عکس پس زمینه از بین تصاویر موجود یا بارگذاری تصویر مورد نظر خود اقدام نمایید.

تنطیمات طراحی افزونه wp maintenance mode

۵- تب بعدی، ماژول ها می باشد. در این قسمت می توانید به فعال سازی شمارش معکوس اقدام نمایید. همچنین باتوجه به امکانات لحاظ شده در این تب می توانید فیلد ایمیل برای مطلع شدن از اتمام بروزرسانی را وارد کنید. سپس در فیلد متن دلخواه برای وارد کردن ایمیل را وارد کنید.

تنطیمات ماژول افزونه wp maintenance mode

از قسمت شبکه های اجتماعی، می توانید آیکون شبکه های اجتماعی را فعال نمایید تا کاربران از طریق آن وارد شبکه های اجتماعی که وارد می کنید،شوند.

قسمت بعدی این ماژول، تماس می باشد که از این طریق می توانید ایمیل خودتان را قرار دهید تا کاربران با شما ارتباط برقرار کنند.

نکته:  بعد از اینکه اولین نفر ایمیلش را وارد نماید، مانند تصویر، در بخش آمار تعداد مشترک‌ها رو نمایش می دهد که با عضویت اولین نفر دو تا دکمه آبی و سفید زیرش به نمایش در می آید. . این دکمه‌ها با نام برون‌بری به فرمت CSV و لیست مشترکین خالی نامگذاری شده است که با کلیک روی دکمه آبی می توانید در قالب فایل اکسل لیست رو دریافت کنید. با کلیک روی دکمه سفید هم لیست خالی میشه و ایمیل‌ها پاک می شوند.

با استفاده از این گزینه گوگل آنالیتیکس می توانید کد آمارگیر گوگل آنالیتیکس را وارد کنید تا آمار سایت را داشته باشید.

در نهایت بعد از ذخیره کردن تنظیمات مشابه تصویر بالا صفحه دمو نمایش داده خواهد شد.

۶- تب بعدی، مدیریت ربات است که با استفاده از این تب، می توانید یک ربات ساده طراحی کنید و با مشتریان و کاربران خود در حالت تعمیر و نگهداری وارد مکالمه شوید. طراحی این ربات ساده است فقط کافی است نام و آواتار خود را انتخاب کنید و سپس پیام های پرسش و پاسخ که بین خودتان و کاربر رد و بدل می شود را وارد کنید.

پیام هایی به طور پیش فرض توسط افزونه وارد شده است فقط با فعال کردن ربات می توانید عملکرد ربات را ببینید.

تنطیمات مدیریت ربات افزونه wp maintenance mode

۷- تب GPDR: در صورتی که سربرگ قبلی را فعال و اطلاعات کاربران را دریافت کرده اید باید این بخش را فعال کنید.

جمع بندی:

همانطور که در بالا اشاره شد، شما  برای فعال سازی حالت تعمیر و نگهداری در وردپرس  با استفاده از افزونه wp maintenance mode می توانید با طراحی صفحات جذاب ، سایت خود را به روزرسانی کنید تا کاربران شما متوجه به روزرسانی شوند، بدون آنکه سایتتان از دسترس خارج شود. امیدواریم این مقاله به شما در جهت قرار دادن سایت وردپرس روی حالت تعمیر و نگهداری کمک کرده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *